Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Uppsala

Denna kommun söker arbetsterapeut.

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

De söker arbetsterapeut med ett genuint intresse av kommunal verksamhet. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som arbetsterapeut ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Uppsala en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Huuofyb iigugw - Ovdvqfntådiax Wwqrw ÅBD
Tidsperiod
6-18
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Odyelopfjh, Nskluvbpyanxk i ihdei Bpligoo
Region/kommun
Uppsala/Enqilou
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka