Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete på inom kommunal verksamhet.

Som konsult kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommun, vanligt förekommande i din arbetsvardag kan vara hjälpmedel samt rehabilitering inom äldreomsorg. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

De söker dig med ett genuint intresse av äldreomsorg eller kommunalt arbete. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Varför ta arbetsterapeutjobb hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Arbetsterapeutjobb i Uppsala

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Nicky Pazoki
Nicky Pazoki / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pdjycby souvnm - Bkjqe
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gsroynba Utdb d ccigh Aojgdqk
Region/kommun
Uppsala/Xmhaikt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka