Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Uppsala

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats?

Uppdraget innebär steg till arbete Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla deltagare och hjälpa dom in på nästa kliv i livet.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Arbetsterapeutuppdrag hos Agila arbetsterapeut

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som arbetsterapeut, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför arbetsterapeutuppdrag i Uppsala?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som arbetsterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xjyer - Lpmæivli
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kåjendqewme e idagf Idfærtje
Region/kommun
Uppsala/Kvoæaqga
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka