Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag i Uppsala

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom Steg till Arbete.

Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga för arbetsterapeut er inom detta projekt med 4 delmoment.

De söker dig, arbetsterapeut med ett genuint intresse av steg till arbete.

Varför ta arbetsterapeutjobb via Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är arbetsterapeut. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som arbetsterapeut hos oss.

Uppsala en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som arbetsterapeut på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Adqep - Mykntmt
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bæxjui Ækhoju bc cbgba Hdieigd
Region/kommun
Uppsala/Bvvcrig
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka