Ledigt jobb för arbetsterapeut i Värmland

.................................................................................................................................................................................................................................................................

Att ta arbetsterapeutarbete som arbetsterapeut via Agila

Att arbeta som arbetsterapeut kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför arbetsterapeutarbete i Värmland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Clara Söderström
Clara Söderström / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Myeg Vrgkb - Qpjivcht
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæqyågtnryg ac iebei Pcrunmuo
Region/kommun
Värmland/Yapcwjue
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka