Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Arbetsterapeut sökes för spännande uppdrag på inom kommunal verksamhet.

Som arbetsterapeut kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med hjälpmedel. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsterapeutarbete via Agila arbetsterapeut

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som arbetsterapeut ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsterapeutjobb i Västerbotten

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æewkg Bafclg PP & LA
Tidsperiod
22-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Seakeooyj b Æebpp Æejhm
Region/kommun
Västerbotten/Ærgmt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka