Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Arbetsterapeut sökes för spännande uppdrag på inom kommunal verksamhet.

Som arbetsterapeut kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med hjälpmedel. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka in din ansökan redan idag.

Att arbeta som arbetsterapeut via Agila

Att arbeta som arbetsterapeut kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför arbetsterapeutjobb i Västerbotten?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æetrf Ikptyc Fmcsu
Tidsperiod
44-7 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lpshfgwlm i Æyynu Åuuhv
Region/kommun
Västerbotten/Åvoro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka