Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Västerbotten

Till detta uppdrag söker vi en Arbetsterapeut som vill arbeta med bedömning samt utredning av patienters arbets- och aktivitetsförmåga med tillhörande planläggning, utvärdering och uppföljning. Man kommer arbeta i uppdragsgivarens lokaler.

Arbetstiderna är kontorstid och omfattning är flexibel.

Hör av dig till din handläggare för mer information om detta uppdrag.

Att ta bemanningsuppdrag som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, arbetsterapeut, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Arbetsterapeutjobb i Västerbotten

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som arbetsterapeut hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Clara Söderström
Clara Söderström / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fllu Cvgnk - Ifxhsrtp
Tidsperiod
32-34
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kreskjqpe ih iedfi Bjyodbgl
Region/kommun
Västerbotten/Ftptbtqx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka