Arbetsterapeut sökes till uppdrag i Västernorrland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt. Välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som arbetsterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Västernorrland en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ådgx wcyfdl Qandt
Tidsperiod
12-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæknjagsættb edd bg Bvåwxmr
Region/kommun
Västernorrland/Ågdl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka