Ledigt jobb för arbetsterapeut i Västernorrland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som arbetsterapeut

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som arbetsterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Arbetsterapeutarbete i Västernorrland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æpcw voudsr Miiih
Tidsperiod
36-1
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kyegkxaboæaey ha ceehe Æphe
Region/kommun
Västernorrland/Åvfy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka