Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Västmanland

Är du en arbetsterapeut och vill arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling?

Här väntar ett spännande uppdrag som konsult där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt såväl som i team med övriga yrkesroller. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som konsult på ortopedisk avdelning, såsom rehabilitering, bedömningar och förskrivning av hjälpmedel.

Välkommen att skicka in din ansökan

Varför ta arbetsterapeutuppdrag via Agila?

Att arbeta som arbetsterapeut hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Västmanland en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ojfckejcmxrgwqt Vnwpeiwhsq
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jålsicwgcduq eugjest Båvudyåi, Fabånq hb afbfi Yæcwoyæn
Region/kommun
Västmanland/Mæbupvæn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka