Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Västra Götaland

Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad? Nu har du chansen att arbeta som konsult i denna kommun.

Uppdraget omfattar sedvanlig arbetsuppgifter inom kommunal rehab. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. B-körkort är ett krav.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Att jobba som arbetsterapeut via Agila

Att arbeta som arbetsterapeut hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Västra Götaland en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ccngahjhj slkfgb NN & BL
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Forerbvyb dg A bhdcg Jaejdpeg
Region/kommun
Västra Götaland/Rbvnckgm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka