Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Välkommen att söka uppdraget som konsult på privat LSS-boende.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som konsult inom LSS.

Till detta uppdrag söker vi dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta arbetsterapeutjobb som arbetsterapeut via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför arbetsterapeutjobb i Västra Götaland?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jæbxyjkekp Gybgpynwisbwe OQ & QK
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqgmmvotåufx c E aee bc Rfalo
Region/kommun
Västra Götaland/Fæupoogh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka