Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Västra Götaland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats?

Uppdraget innebär aktivitetsbaserade utredningsplatser som du ska göra på deltagarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla deltagare och hjälpa dom in på nästa kliv i livet.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Att ta tjänst som arbetsterapeut via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Arbetsterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som arbetsterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför arbetsterapeutarbete i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa arbetsterapeut. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wwmenlk Bo - Ydheqsijo
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pyijstgyotkqscd bN bdb hf Olqkctcrw
Region/kommun
Västra Götaland/Wutrpnkfx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka