Ledigt jobb för arbetsterapeut i Västra Götaland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats?

Uppdraget innebär aktivitetsbaserade utredningsplatser som du ska göra på deltagarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla deltagare och hjälpa dom in på nästa kliv i livet.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Varför ta arbetsterapeuttjänst hos Agila?

Att arbeta som arbetsterapeut hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Arbetsterapeuttjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bribbew Mv - Wucuojytr
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qcyvsuqripweyjo dG bif ef Bixktdqcx
Region/kommun
Västra Götaland/Repntjulc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka