Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna primärvårdsverksamhet är i behov av en arbetsterapeut för att stärka upp verksamheten.

Som arbetsterapeut inom primärvård, kan du förvänta dig utredningar och bedömningar av patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Låter det intressant? Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Att jobba som arbetsterapeut via Agila

Som arbetsterapeut hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför arbetsterapeutarbete i Västra Götaland?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bqhev Xæjwokgueke - Syeå
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dgjmiaæxyåbgh f ecdbf Usafowæo
Region/kommun
Västra Götaland/Rlæsw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka