Bemanningstjänst för arbetsterapeut i Västra Götaland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som konsult till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila

I rollen som arbetsterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför arbetsterapeuttjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qwjyy Rrkævskyo UC - QB
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eenkiåaiu bf ifdid Htwåtxsgf
Region/kommun
Västra Götaland/Ulnæktqjy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka