Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Bromölla

Är du intresserad av kommunala verksamhet och vill ha ett stimulerande arbete?

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Att ta uppdrag som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Arbetsterapeutjobb i Bromölla

I Bromölla i Skånes län bildar tätorterna Bromölla, Näsum, Valje, Gualöv och Nymölla kommunen Bromölla. I bruksorterna har VVS-produktionen Ifö präglat staden genom åren och kända personer som artisten Sanna Nielsen och simmaren Johanna Sjöberg är uppväxta i här. I Bromölla kommun finns ett stort utbud av aktiviteter för en rolig, spännande, avkopplande eller kulturell fritid. Med sitt geografiska läge mellan hav och sjö på gränsen mellan Skåne och Blekinge, skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningar för rika naturupplevelser. Sätt lite guldkant på vardagen genom att handla delikatesser som rökt lax eller ostar från någon av gårdsbutikerna i närheten. Restaurangen Krog No 2 erbjuder utöver maten en fantastisk utsikt över Ivösjön.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Bromölla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ldfoåiga jnixol FP & PI
Tidsperiod
14-40
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nhulhkhrp ha iae fa Bhmfånmy
Region/kommun
Skåne/Bromölla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka