Ledigt jobb för arbetsterapeut i Dalarna

Nu söker vi dig som vill ha ett givande uppdrag inom psykoterapi. Här väntar ett spännande uppdrag som psykoterapeut där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt.

Du som söker detta uppdrag bör vara legitimerad psykoterapeut med erfarenhet att bedriva terapier på barn och unga.

Varför ta arbetsterapeutarbete hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför arbetsterapeuttjänst i Dalarna?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som arbetsterapeut. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
VxFb - Saxog
Tidsperiod
12-26
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Fysioterapeut eller Psykolog
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kawswihæfscc ad aia dg Cauev
Region/kommun
Dalarna/Jyig
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka