Ledigt jobb för fysioterapeut i Gävleborg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som konsult på detta privata boende.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som konsult på ett privat äldreboende.

Om du har erfarenhet av äldreomsorg är du välkommen med din ansökan.

Att arbeta som fysioterapeut via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som fysioterapeut. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gävleborg en spännande plats för fysioterapeuttjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aiæabmfk Gwxcpn Xænjlætuy AY & OJ
Tidsperiod
21-33
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iurmmxaalræuac fd hdbed Gæxdw
Region/kommun
Gävleborg/Xåndy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka