Arbetsterapeut sökes till arbete i Gotland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom regionen.

Verksamheten har behov av en arbetsterapeut som kan stärka upp under en längre period. Uppdraget innefattar arbete på avdelning.

Krav på minst två års yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Varför ta arbetsterapeutuppdrag hos Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som arbetsterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som arbetsterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Gotland en spännande plats för arbetsterapeutarbete

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som arbetsterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wlpard Bihkqea
Tidsperiod
47-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vmosku Brpqqhc gbihd Fqxgf
Region/kommun
Gotland/Exuqwgs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka