Agila söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag

Till detta uppdrag söker vi en arbetsterapeut för arbete på modernt och nybyggt äldreboende. Verksamheten omgärdas av en vacker utemiljö, rogivande grönområden och trevliga bostadskvarter.

Verksamheten erbjuder 54 moderna lägenheter fördelade på sex enheter.

Varför ta fysioterapeutuppdrag via Agila?

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta fysioterapeuttjänst i Halland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa fysioterapeut. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Awo Yusuf
Awo Yusuf / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Origtwwci Udggcbqq
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Fysioterapeut eller Psykosocialt arbete
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kescnrojræoas fc biebh Rnnhxmja
Region/kommun
Halland/Ljccmqdp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka