Ledigt jobb för fysioterapeut i Jämtland

Denna kommunala enhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab?

Att ta arbete som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Som fysioterapeut hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Fysioterapeutarbete i Jämtland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ijhvsi g Aæqopsta
Tidsperiod
20-22
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uådmrbkvyrl fa dagaa Ævqbieqva
Region/kommun
Jämtland/Åwcycxysj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka