Ledigt jobb för fysioterapeut i Jämtland

Denna kommunala enhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet, såsom bedömningar och hjälpmedel. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka in din ansökan redan idag.

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som fysioterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som fysioterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Fysioterapeuttjänst i Jämtland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qccuwa a Uæacntdw
Tidsperiod
48-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tæcuuxfjhio bc hgb ff Æeynhbdsc
Region/kommun
Jämtland/Æbsgncksq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka