Ledigt jobb för fysioterapeut i Jönköping

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som fysioterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Om du är fysioterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan..

Att ta jobb som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som fysioterapeut. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Jönköping en spännande plats för fysioterapeutjobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Awo Yusuf
Awo Yusuf / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qyqqliæ ubkuwy OX & VH
Tidsperiod
25, 27-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåcnuåghfqnkv ba diaae Rgxgncå
Region/kommun
Jönköping/Dcbxlwå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka