Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Välkommen att söka uppdraget som konsult till denna kommun.

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka en intresseanmälan redan idag.

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför arbetsterapeutjobb i Jönköping?

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Awo Yusuf
Awo Yusuf / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fbibtx i Påayåqbvu
Tidsperiod
20-31
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåodåtnvuc vxopia aigdb Ræoræwkru
Region/kommun
Jönköping/Pæiræfaoo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka