Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Nu söker vi dig som vill bidra med din kompetens inom handledning! De inriktningar som personal behöver handledas inom är KBT, IPT (Interpersonell psykoterapi), DBT (Dialektisk beteendeterapi), TTM (Three Theme Metod), CGAS (Children's Global Assessment Scale), BCFPI (Brief Child and Family Phone Interview), FACT, EMDR, Psykodynamisk terapi, Systemisk familjeterapi, Sexologi, Missbruk, Neuropsykologi, Fysioterapi/arbetsterapi, Barn- och mödrahälsovård och Hälso- och sjukvård.

Handledningen sker fysiskt på plats. Du bör inneha handledarutbildning eller tidigare erfarenhet inom handledning.

Att ta arbetsterapeutjobb som arbetsterapeut via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta arbetsterapeutjobb i Jönköping

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yydrir Lældåvnbo, Tyxdeyvkmuq
Tidsperiod
1-1 (2027)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Fysioterapeut eller Psykolog
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fjetskeknd a ffghi Dæyhæpncd
Region/kommun
Jönköping/Bæsaægjte
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka