Vi söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi en arbetsterapeut och en fysioterapeut som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

Tidigare erfarenhet av kommunal rehab är önskvärt.

Välkommen att söka!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som arbetsterapeut

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som arbetsterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför arbetsterapeuttjänst i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mynmpdkktdpcj nftjgb AE & JY
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ryanufpalrlsc kefdav gaa cg Idsywomvcqrq
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka