Fysioterapeut sökes till tjänst i Norrbotten

Är du intresserad av äldreboende hos en privat aktör? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom äldrevården. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, sjuksköterskor och fysioterapeut. För dig med intresse av sedvanliga arbetsuppgifter på ett äldreboende väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Varför ta fysioterapeutuppdrag hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som fysioterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Norrbotten en spännande plats för fysioterapeutjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygqwbgknj Ioåwvtæqcåxmmv​​​​​​​
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xoærbtævowåsx i gbdgc Tejiy
Region/kommun
Norrbotten/Shieaa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka