Ledigt jobb för fysioterapeut i Norrbotten

Nu har du möjlighet att arbeta som konsult i denna kommun! Arbetsterapeut sökes för längre uppdrag inom kommunal rehab

Som arbetsterapeut kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Om du är arbetsterapeut med erfarenhet av kommunal rehab är du välkommen med din ansökan.

Att ta bemanningsuppdrag som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som fysioterapeut med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Fysioterapeutuppdrag i Norrbotten

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qbecæ olhqja HY & DU
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qgqiyi pjæit e gbccc Gornæ
Region/kommun
Norrbotten/Cjidæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka