Arbetsterapeut sökes till jobb i Norrbotten

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som terapeut på denna arbetsplats.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal rehabilitering. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. För dig med intresse av rehabilitering väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Att ta tjänst som arbetsterapeut via Agila

Arbetet som arbetsterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför arbetsterapeutuppdrag i Norrbotten?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som arbetsterapeut på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qaeeå pgawqh LK & LN
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Opjjtj haæjx e fdcee Jtygæ
Region/kommun
Norrbotten/Ethqå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka