Agila söker fysioterapeut till uppdrag i Norrbotten

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt. Kompetens inom äldreomsorg är meriterande.

Att jobba som fysioterapeut via Agila

Att arbeta som fysioterapeut ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Fysioterapeutjobb i Norrbotten

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qnnosy gmpjgj EB & EV
Tidsperiod
28-41
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grchgeptqgåses i fgghg Oajtpl
Region/kommun
Norrbotten/Casebx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka