Bemanningsjobb för arbetsterapeut i Södermanland

Välkommen att söka uppdraget som konsult till denna kommun.

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka in din ansökan redan idag.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som arbetsterapeut

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Arbetsterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som arbetsterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta arbetsterapeutjobb i Södermanland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mhjxut m Vætjcgqwjfad
Tidsperiod
48-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåwrotlvhqbn cibie Cefåeghh
Region/kommun
Södermanland/Vdbåqahr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka