Vi söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag i Skåne

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut eller arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

De söker fysioterapeuter eller arbetsterapeut med ett genuint intresse av kommunal verksamhet. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Fysioterapeutuppdrag hos Agila fysioterapeut

Att arbeta som fysioterapeut hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför fysioterapeutjobb i Skåne?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jædtoåv flxabj Vpqee
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qsmfojsejtel ee fhhdb Yåvlbåw
Region/kommun
Skåne/Oåvpbæl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka