Bemanningsjobb för fysioterapeut i Skåne

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom regionen.

Vår uppdragsgivare har behov av två arbetsterapeuter och en lymfterapeut som kan stärka upp verksamheten under en längre period.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som fysioterapeut

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Fysioterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som fysioterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta fysioterapeutjobb i Skåne

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xripfavchedmiy Fæhiljyypt
Tidsperiod
49-31 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oyfixgiqcyusv fh deede Pævjtscksc
Region/kommun
Skåne/Jåyvrtkwpe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka