Bemanningsarbete för fysioterapeut i Skåne

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som konsult? Välkommen att söka detta uppdrag på ett privat boende.

Detta nya äldreboende har behov av en fysioterapeut och en arbetsterapeut på deltid som kan stärka upp verksamheten. Här väntar ett spännande arbete med omväxlande och varierande arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt. Kompetens inom äldreomsorg, demens och somatik är meriterande. Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som fysioterapeut via Agila

Att arbeta som fysioterapeut ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta fysioterapeutarbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maya Hed
Maya Hed / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåikilgq Dfbu Qæjptjåmi
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wjruxofg Icsy Fælimoædh fge cc Whlwyu
Region/kommun
Skåne/Lnqwfc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka