Vi söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag i Skåne

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut eller arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på inom kommunal verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent rehabteam som tillsammans erbjuder en god vård till patienterna.

De söker fysioterapeuter eller arbetsterapeut med ett genuint intresse av kommunal verksamhet. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som fysioterapeut

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Fysioterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som fysioterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta fysioterapeutuppdrag i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som fysioterapeut hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåwlræm plafqs Mgefl
Tidsperiod
48-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qxeiklpaypuo ce bbfaa Yåefiåp
Region/kommun
Skåne/Cæmtuår
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka