Ledigt jobb för fysioterapeut i Stockholm

Arbetsterapeut och sökes för stimulerande arbete inom primärvården.

Du kan förvänta dig ett roligt och lärorikt uppdrag med stor variation i det dagliga arbetet. Du kommer självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som fysioterapeut

Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som fysioterapeut.

Att ta fysioterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kgavg Betbpbora - Gydångjea
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mxxårljbmb btxufau bgdaa Bprærenjv
Region/kommun
Stockholm/Pbuchypfd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka