Vi söker fysioterapeut till uppdrag i Västerbotten

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka till denna kommun.

Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga inom kommunens regi.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Fysioterapeuttjänst hos Agila fysioterapeut

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som fysioterapeut hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta fysioterapeuttjänst i Västerbotten

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kkgmwp t Gæmiovtwymyt
Tidsperiod
8-28
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
- cficc Mlerwtccnw
Region/kommun
Västerbotten/Rbwæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka