Agila söker arbetsterapeut till Arbetsterapeutbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom regionen.

Vår uppdragsgivare har behov av Arbetsterapeut och Fysioterapeut som kan stärka upp verksamheten under sommaren.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Att ta tjänst som arbetsterapeut via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, arbetsterapeut, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Västernorrland en spännande plats för arbetsterapeutjobb

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rpffaxwdcpud Usovgrrjæ ydexwan
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qtilqcxdlmadda h ieeah Agrxghjlæ
Region/kommun
Västernorrland/Nonturtqå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka