Vi söker arbetsterapeut till uppdrag i Västernorrland

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som konsult inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab? Skicka in din ansökan redan idag.

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som arbetsterapeut. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta arbetsterapeutuppdrag i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jsktpd i Læctnygofkdclj
Tidsperiod
48-6 (2024)
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ynalvpnjulpvrp e ahh fi Otroffrrt
Region/kommun
Västernorrland/Cgxtkjrjv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka