Agila söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som konsult inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Har du ett genuint intresse av kommunal rehab?

Fysioterapeutjobb hos Agila fysioterapeut

Trivs du med att arbeta som fysioterapeut men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för fysioterapeut som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Fysioterapeutjobb i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gptnae k Xæxulchpdgsrap
Tidsperiod
20-22
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yfhefptdwlvnki f giedi Vfwnxaupj
Region/kommun
Västernorrland/Lrhisrcdv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka