Vi söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag

Vill du utvecklas i din roll som terapeut? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som terapeut inom primärvård. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats men inget krav och även körkort. Om du kan arbeta under en längre, sammanhängande period är det meriterande

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som fysioterapeut

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Fysioterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som fysioterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta fysioterapeutarbete i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dfmwwgwdbfcfbene Nyttp
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wraåtcqåluk ab fghgg Qrkqtkblnv
Region/kommun
Västra Götaland/Dmabv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka