Bemanningstjänst för arbetsterapeut i Västra Götaland

Vill du utvecklas i din roll som terapeut? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som terapeut inom primärvård. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats men inget krav och även körkort. Om du kan arbeta under en längre, sammanhängande period är det meriterande

Att ta arbetsterapeutjobb som arbetsterapeut via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är arbetsterapeut. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som arbetsterapeut hos oss.

Arbetsterapeutarbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som arbetsterapeut på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tvysuuqopbpqffef Kpgvu
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jeaærkdåkmr bi aieac Ysdsxgpcgi
Region/kommun
Västra Götaland/Lkphe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka