Ledigt jobb för arbetsterapeut i Vingåker

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom kommunal verksamhet. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Tycker du att det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan. Kontakta din kontaktperson eller maila terapeut@agila.se

Varför ta arbetsterapeutbemanningsuppdrag hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som arbetsterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta arbetsterapeutarbete i Vingåker

Vingåker är en kommun med mycket historia med anknytning till kläder. Ända sedan 1800-talet har Vingåker varit en viktig ort för konfektion och då framförallt för herrkläder. Vingåkers klädfabrik startade redan 1938. Det var i samband med fabriksnedläggningen 1997 - 1998 som Vingåkers Factory Outlet AB startades. Från början var outleten ganska liten men har idag växt till att bli 6000m2 stor. Idag åker många hit just för att shoppa. En annan trevlig sevärdhet är Säfstaholms Slott. Här visas unika sommarutställningar och på vintertid visas delar av en av Sveriges största privata konstsamlingar.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Vingåker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Muhsæmiwu ftljnx KD & DH
Tidsperiod
12-34
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kgcgæovrf gcbldk cee fa Igsxælrr
Region/kommun
Södermanland/Vingåker
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka