Agila söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag i Borås

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som arbetsterapeut?

Välkommen att söka detta uppdrag i VGR.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom socialpsykiatri och funktionshinder. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Har du ett genuint intresse av socialpsykiatri? Skicka in din ansökan redan idag.

Fysioterapeutuppdrag hos Agila fysioterapeut

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför fysioterapeutuppdrag i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
GES RMXNGCNRFRODDRWM/ MNKQWPIGUMCMNFC NBDCQRGDN enc. g
Tidsperiod
7-26
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jfslæwmpumj b eaebi Wluåg
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka