Fysioterapeut sökes till uppdrag i Borås

Välkommen att söka uppdraget som konsult till hemsjukvården.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för konsult inom hemsjukvård. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, konsult och fysioterapeuter. För dig med intresse av hemsjukvård, väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Fysioterapeutjobb hos Agila fysioterapeut

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Fysioterapeut inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Fysioterapeutjobb i Borås

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
BSY Sttf e Fæay/Axcjsfjgc - Snkåi wsaf
Tidsperiod
8-18
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ysgqgædgdvg f hcb ii Uxlæb
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka