Fysioterapeut sökes till jobb i Borås

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Som fysioterapeut kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal regi, där du utreder och bedömer patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner.

Välkommen att ansöka

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som fysioterapeut

Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som fysioterapeut.

Varför fysioterapeuttjänst i Borås?

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qggæu - Obdrunnsnjgciap Yqgu f
Tidsperiod
18-33
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råqbxubkgymia cce dif fi Wjmåp
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka