Bemanningsarbete för fysioterapeut i Borås

Välkommen att söka uppdraget som konsult till hemsjukvård.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för konsult inom hemsjukvård. Du arbetar tvärprofessionellt med bland annat undersköterskor, konsult och fysioterapeuter. För dig med intresse av hemsjukvård, väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Fysioterapeutuppdrag hos Agila fysioterapeut

Agila ska vara det självklara valet för dig som är fysioterapeut. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt fysioterapeutuppdrag.

Borås en spännande plats för fysioterapeutarbete

Textilhögskolan, liksom hela Borås kommun, är historiskt känd för sin textilindustri, vilken kulminerade under 1900-talet, likväl som dess postorderföretag såsom Rowells, Ellos, Hálens och Josefssons. Borås är landets trettonde största kommun med 20 tätorter, de största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Här kan du bland annat besöka ett av Sveriges mest stadsnära naturreservat, besöka stadsteatern eller ett av de tiotal museer som finns. Har du möjlighet till en utflykt är Lyckans musteri värt ett besök, här säljs egentillverkad äppelmust, goda marmelader, äppelchutney och senap.

Om Agila

Är du fysioterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Borås
Faktaruta
Uppdragsgivare
TEB Bdvt e Væhx/Vuqxissuk
Tidsperiod
50-11 (2023)
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåcuæpywdkdpyq iaf ighhg Jmsåm
Region/kommun
Västra Götaland/Borås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka