Bemanningsuppdrag för fysioterapeut i Botkyrka

Arbetsterapeut med ett genuint intresse av kommunal verksamhet sökes till detta uppdrag.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som arbetsterapeut på kommunal verksamhet. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Varför ta fysioterapeuttjänst via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som fysioterapeut på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta fysioterapeutarbete i Botkyrka

I Botkyrka kommun bor ca 90.000 personer och antalet Botkyrkabor ökar stadigt. Kommunen är en mångkulturell plats med ung befolkning där det talas ca 100 olika språk. Kommun ligger mellan Stockholm och Södertälje och består av fem delar, Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge och Tumba-Grödinge. Utöver kommunens fina natur och vandringsleder kan du även besöka Tumba Bruk, den gamla Riksbank-ägda sedelfabriken som idag inhyser ett museum med vårt lands sedel- och mynthistoria. Vintertid finns flera fina skidspår i kommunen, Lida friluftsgård vimlar av besökare från tidig morgon till sen kväll. Där går det också att äta gott på Värdshuset.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tim Fredén
Tim Fredén / Konsultchef
Botkyrka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qmeyvfbq Eqitvi BV & UW
Tidsperiod
5-8
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dtncfqaqånqd dc cdd fa Keghp Xbmgk
Region/kommun
Stockholm/Botkyrka
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka