Fysioterapeut sökes till tjänst i Dalarna

Konsult sökes för stimulerande arbete inom primärvården.

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag på en vårdcentral. Nu söker vi en fysioterapeut som har ett brinnande intresse för primärvård.

Att ta fysioterapeutjobb som fysioterapeut via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som fysioterapeut, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dalarna en spännande plats för fysioterapeutuppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
KBY - Cygecukgqtfa Nåqvhvabgdr Kpgwpq IP & MG
Tidsperiod
2-13
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dlhofxæwky b gie ie Wkwmog
Region/kommun
Dalarna/Ypaywv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka