Ledigt jobb för fysioterapeut i Flen

Till detta uppdrag söker vi en fysioterapeut till kommunal rehabilitering.

Sedvanliga uppgifter som utförande av fysioterapeutiska bedömningar och åtgärder gentemot personer i eget ordinärt boende, på särskilda boenden, gruppbostäder, LSS, korttidsverksamhet samt dagliga verksamheter.

Uppdraget är på heltid.

Körkort är ett krav.

Hör av dig till din kontakt på Agila eller till terapeut@agila.se om du är intresserad!

Varför ta fysioterapeutuppdrag via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som fysioterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta fysioterapeutjobb i Flen

Tätorterna Flen, Malmköping, Hälleforsnäs och Sparreholm med flera bildar tillsammans Flens kommun. Staden har vuxit fram vid tidpunkten då Flen 1862 öppnade järnvägsstationen. Flen har många orörda vattenområden som erbjuder några av de mest skygga djurarternas häckningsplatser. Det finns även många fina strövområden, naturreservat och sjöar som du med fördel kan stifta närmare bekantskap med genom någon av vandrings- eller cykellederna. För golfintresserade kan Norrtorps Golfbana rekommenderas. Banan slingrar sig runt den vackra Torpsjön. Flens kommun förknippas med bland annat goda prisbelönta ostar från Jurss Mejeri, rabarber och rabarberfestival, matmarknader och prisbelönta viner från vinodlingen i Blaxsta.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Flen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qjuue vlemgx JQ & EG
Tidsperiod
6-17
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bmrcbåiuj a cefha Jule
Region/kommun
Södermanland/Flen
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka