Bemanningstjänst för fysioterapeut i Flen

Till detta uppdrag söker vi en fysioterapeut till kommunal rehabilitering.

Sedvanliga uppgifter som utförande av fysioterapeutiska bedömningar och åtgärder gentemot personer i eget ordinärt boende, på särskilda boenden, gruppbostäder, LSS, korttidsverksamhet samt dagliga verksamheter.

Uppdraget är på heltid.

Körkort är ett krav.

Hör av dig till din kontakt på Agila eller till terapeut@agila.se om du är intresserad!

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som fysioterapeut hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta fysioterapeutjobb i Flen

Tätorterna Flen, Malmköping, Hälleforsnäs och Sparreholm med flera bildar tillsammans Flens kommun. Staden har vuxit fram vid tidpunkten då Flen 1862 öppnade järnvägsstationen. Flen har många orörda vattenområden som erbjuder några av de mest skygga djurarternas häckningsplatser. Det finns även många fina strövområden, naturreservat och sjöar som du med fördel kan stifta närmare bekantskap med genom någon av vandrings- eller cykellederna. För golfintresserade kan Norrtorps Golfbana rekommenderas. Banan slingrar sig runt den vackra Torpsjön. Flens kommun förknippas med bland annat goda prisbelönta ostar från Jurss Mejeri, rabarber och rabarberfestival, matmarknader och prisbelönta viner från vinodlingen i Blaxsta.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Flen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nhfvi eqsbnq JL & UB
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Syhbiåeln g dcf db Fcuf
Region/kommun
Södermanland/Flen
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka