Agila söker fysioterapeut till uppdrag i Flen

För dig som är van att arbeta självständigt och vill ha en utvecklande roll finns nu ett spännande uppdrag inom kommunen.

Som fysioterapeut kommer du att möta brukare med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom förskrivning och uppföljning av hjälpmedel och arbeta tillsammans med resterade av HSL-teamet inom kommunal verksamhet. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Fysioterapeutarbete via Agila fysioterapeut

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, fysioterapeut, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Flen en spännande plats för fysioterapeutjobb

Tätorterna Flen, Malmköping, Hälleforsnäs och Sparreholm med flera bildar tillsammans Flens kommun. Staden har vuxit fram vid tidpunkten då Flen 1862 öppnade järnvägsstationen. Flen har många orörda vattenområden som erbjuder några av de mest skygga djurarternas häckningsplatser. Det finns även många fina strövområden, naturreservat och sjöar som du med fördel kan stifta närmare bekantskap med genom någon av vandrings- eller cykellederna. För golfintresserade kan Norrtorps Golfbana rekommenderas. Banan slingrar sig runt den vackra Torpsjön. Flens kommun förknippas med bland annat goda prisbelönta ostar från Jurss Mejeri, rabarber och rabarberfestival, matmarknader och prisbelönta viner från vinodlingen i Blaxsta.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Flen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tqirg cjjcnp IR & FJ
Tidsperiod
7-18
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eucynåxts f bfg bb Rpxg
Region/kommun
Södermanland/Flen
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka